Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tuningbox képes leírás - Chiptuning.tlap.hu
részletek »

Tuningbox - Chiptuning.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chiptuning.tlap.hu » Tuningbox
Keresés
Találatok száma - 7 db
Brabex Kft.

Brabex Kft.

A REMUS Powerizer egy széles fordulatszám tartományban lehetővé teszi a motorteljesítmény és a forgatónyomaték szignifikáns növelését a vezérlőegység különböző paramétereinek optimalizálása által. A magasabb forgatónyomaték az így elért fokozott teljesítménnyel együtt már alacsonyabb fordulatszámon is jobb gyorsulást biztosít. Ez számos közlekedési szituációban - pl. előzésnél, besorolásnál, magabiztosságot és biztonságot nyújt, illetve egyéb helyzetekben, amikor azonnal a többletteljesítményre van szükségünk. A REMUS Powerizert a csomagban található kábelköteg segítségével kell közvetlenül a gyári elektronikához csatlakoztatni, így garantált az egyszerű szerelés.

Chiptuningbox

Chiptuningbox

Minőségi szolgáltatás az elégedett ügyfélért. A Martin Car Audio 1994 ben nyitotta meg kapuit Debrecenben. A nyugat európai és amerikai mintára létrehozott vállalkozás elsődleges célja az autós elektronikai extrák terén egy a lehető legszélesebb palettát magába foglaló szolgáltatási centrumot létrehozni.

Huszár Autóklinika

Huszár Autóklinika

A tuningbox egy külső tuningdoboz, ami gyári csatlakozókon keresztül kerül beszerelésre a motortérbe. Common-rail diesel autóknál az úgynevezett közös nyomócsövön található szenzorra, elektromos adagolós motoroknál az adagoló után, míg PDTDI-nél az injektor csatlakozóra! Így tehát nem kell forrasztanunk a beszereléshez, kivéve VP-44 adagoló esetében, mivel ehhez a típushoz jelenleg még nincsen gyári csatlakozó! Nagyon fontos, hogy így nem kell megbontani az autó méregdrága számítógépét, és abban forrasztgatni, epromot cserélni vagy szoftvert frissíteni.

Huszár Autóklinika

Huszár Autóklinika

Személy-kisteher autók szervizelése, garancia időn túli javítás, műszaki vizsgáztatás zöldkártya benzin-dízel-gáz-üzemű autókra, teherautókra, Gázüzemű autók javítása, gáztartály hitelesítése, Gumiszerelés, centrírozás akciós gumiabroncsok forgalmazása,abroncs betárolás, Tuningboxok, motoroptimizálók forgalmazása, beépítése, Sebességmérő detektorok, blokkolók forgalmazása, beépítése, Optkai futómű beállítás, Hibakód olvasás-törlés diagnosztika, Számítógépes fék-lengéscsillapító vizsgálat, Környezetvédelmi vizsgálat

Műszakicikk kereskedés Eobd Bt.

Műszakicikk kereskedés Eobd Bt.

2005-ben egyéni vállalkozásként működtünk,elektronikai termékekkel bővítettük a kínálatot,és működtettünk egy üzletet: Elektron néven,Hajdúböszörményben! Kis város,kevés vásárlóval,az üzletet 2007-ben bezártuk,azóta internetes kereskedelmet folytatunk! 2008-ban megnyitottuk ezt a webáruházat,immár több ezres termékkínálattal,és nagyon sok elégedett vásárlóval! 2009 óta saját import tevékenységet is folytatunk! Több fórumoldalt üzemeltetünk! 2010-ben megalakultunk,mint EOBD ker.betéti társaság! Elkezdtük a jármű kulcsok,távirányítók,és immo chippek importját,melyekkel Magyarországon egyedülálló kínálattal rendelkezünk! Azóta elég sok neves beszállítóval vettük fel a kapcsolatot! Többek között: Scantool.net,Powercomponents. nl, Advanced keys, nwkeys,codecard, Dearborn group, autoditex, Hantek, stb

Radardetektor,lézerblokkoló

Radardetektor,lézerblokkoló

Elsődleges célunk, hogy ügyfeleinket minőségi, Európa-szerte ismert és elismert autóipari termékekkel láthassuk el, és sokat számít számunkra ügyfeleink elégedettségének elnyerése. Cégünk alapítása óta elsődleges célunk, hogy ügyfeleinket minőségi, Európa-szerte ismert és elismert autóipari termékekkel láthassuk el. Szegedi, közel 5000 négyzetméteres telephelyünkön alakítottuk ki: - Magyarországi és kelet-európai importőri és nagykereskedelmi központunkat - Központi bemutató termünket - Konferencia- és oktatótermeinket - Raktárközpontunkat - Beszerelőműhelyünket.

Tuning-Box

Tuning-Box

A fogyasztás csökkentő tuningbox segítségével akár 30% teljesítmény növekedés és 20% fogyasztás csökkenés érhető el! Tudom, hogy hihetetlennek hangzik, de nem az! Ezt mi sem bizonyíthatja jobban, mint azok véleménye, akik már kipróbálták.

Tuti menü