Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autó tuning képes leírás - Chiptuning.tlap.hu
részletek »

Autó tuning - Chiptuning.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chiptuning.tlap.hu » Autó tuning
Keresés
Találatok száma - 26 db
Atc Tuning

Atc Tuning

Tipusfüggetlen chiptuning több, mint 15 éves tapasztalattal, egyéni igények szerint, dokumentált teljesítményméréssel gyári és módosított állapotban. Motor-optimalizáló programunk megnyitja az utat az Ön számára is, hogy saját igényei szerint működő program irányítsa autója számítógépét, motorvezérlő rendszerét. Lehetővé tesszük, hogy autója eltérhessen az autógyárak tömegtermelésében kialakított középértékektől, és így javuló hatékonyság mellett nagyobb teljesítményt és forgatónyomatékot legyen képes leadni a motor, megjavítva a gépkocsi menetdinamikáját.

Auto Computer

Auto Computer

Vállalkozásunk 1995-től kezdődő nagy szakmai és gyakorlati tapasztalatokon nyugvó cég folytatásaként működik folyamatosan. A gépjármű technikában ma szinte egyetlen olyan működési funkció sincs, melyet ne összetett elektronikus vezérlő, szabályzó rendszerekkel irányítanának. E dinamikusan fejlődő terület mind inkább a környezetvédelem, az energia takarékosság, a teljesítmény, a komfort és megbízhatóság növelésének meghatározó eszközévé válik. Ennek ellenére, Murphy szerint 'ami elromolhat az el is romlik!' Ezért vállaljuk, hogy 'ami javítható azt megjavítjuk' . Minden esetben optimális megoldást keresünk az adott hiba elhárítására. Az elvégzett munkára garanciát vállalunk. Az eddigi gyakorlatot folytatva a postai úton feladott egységek tesztelését, javítását is vállaljuk.

Auto Tuning Shop

Auto Tuning Shop

Online internet áruházunkban autó tuning , autó kiegészítő és design termékeket rendelhetnek tőlünk. Továbbá megtalálhatóak a termékek között különböző autó felszerelések és autó extra termékek is.

Autóalkatrész Szeged

Autóalkatrész Szeged

A Jenei Autósbolt 1989 óta foglalkozik autóalkatrész kereskedelemmel. Mindenféle típusú személygépkocsihoz, kisteherautóhoz talál a vásárló elektromos-, fék-, motorikus- és futómű alkatrészeket, karosszéria elemeket, hűtőrendszer tartozékokat, kipufogókat valamint felszerelési cikkeket. Gyári és utángyártott alkatrészek széles választéka szerepel az üzletek kínálatában.Többféle gyártó termékei közül választhat az érdeklődő, a kedvező árfekvésű és a legkiválóbb minőségű alkatrészeket is megtalálja egy helyen. A Jenei Autósboltokban minden felmerülő kérdésre, problémára megpróbálunk megoldást találni, egyedi igényekkel is bátran fordulhat hozzánk. A beszállítókkal kiépített jó kapcsolat eredményeként szinte bármit, rövid határidőn belül, be tudunk szerezni.Szeretettel várjuk! Lada, Wartburg, Trabant, Skoda, Zastava és minden nyugati típusú autó alkatrészei raktárról, illetve egy napos beszerzéssel.

Bartos Motorsport

Bartos Motorsport

A Bartos Autócentrum Bt.-t Bartos János (Janika), a cég ügyvezetője alapította 1996-ban. Az első években különféle keleti és nyugati autók általános szervizelése alkotta a cég fő profilját. Ahogyan Janika - főleg saját autói révén - egyre nagyobb tapasztalatra tett szert a nagy teljesítményű, elsősorban turbó feltöltött benzin üzemű és diesel autók javításában és teljesítmény növelésében alakult ki a cég mai arculata. Napjainkban már közel tíz év tapasztalatával rendelkezik a legkülönbözőbb típusok akár feltöltött akár atmoszferikus motorok tuningolásában és javításában, mind az utcai mind a versenyautók terén. Az autók tuningolásában a magas szintű szakmai tudást igénylő feladatok állnak közel Janikához, elsősorban a motor teljesítmény növelés, a futómű, a fékrendszer, a vezérlő elektronika és az erőátviteli rendszer módosítása - egészen verseny technika kiépítéséig - szerepel a szolgáltatások között. Az optikai tuning csak másodlagos terület tevékenységeink között. Természetesen a tuningolás és az egyedi autóépítés mellett megmaradtak a hagyományos szerviz szolgáltatások is.

Bejomotor

Bejomotor

Azt remélem hogy azok akik rákattintottak erre a menüpontra valami hasonlót várnak, és nem untatok senkit a mesémmel.Mert úgy érzem el kell mondanom miként kerültem közel a motorokhoz,hogyan csapott meg a benzin gőze. Nem tudok felmutatni olyan ősöket, kik már előttem is ilyen tevékenységet végeztek. De emlékszem kőműves kisiparos édesapámra ahogy szerelte motorját, miközben én /talán hat éves lehettem/ mellette állva lestem mit csinál. Nem múlhatott el olajcsere vagy porlasztó tisztítás nélkülem. Tíz éves koromban feltették a nagy kérdést, mi leszel ha nagy leszel, és én egyből rávágtam, motorszerelő. Na de olyan szakma nincs, mondták, nem baj én akkor is az leszek, válaszoltam. Ezek után ma itt tartok és hiába próbáltak lebeszélni, ez lett az életem, ez lett számomra megírva. Vallom csak az végezhet jó és becsületes munkát, aki szívből csinálja, kényszerből nem megy. Többször meg kérdezték már, miért nem bővítek, veszek fel több embert hogy csökkentsem a ráfordított időt. Nem, van egy határ amit még személyesen átláthatok így is becsúszhat probléma, mivel emberek vagyunk. Van aki jót nevet és legyint, ugyan de többet profitálhatnál. Persze nem mindegy, de az sem hogy milyen áron.

Car Design Tuning Kft.

Car Design Tuning Kft.

A Cardesigntuning cég 2010- ben alakult. Célja hogy a Megrendelői körét minőségi termékekkel szolgálja ki, mindezt kedvezményes árakon. Az autóstársadalmat, autósbarát módon szeretnénk kiszolgálni. Beszállítói körünket úgy alakítottuk ki, hogy a rendelés, szállítás, vagy garancia ügymenetek a lehető leggyorsabban menjenek. Fejlődésünkhöz, folyamatosan várjuk Megrendelőnk visszajelzéseit, és előremutató ötleteit. Csomagküldésben a Magyar Posta Zrt. szolgáltatásait használjuk.

Carelli

Carelli

A spoilerek készítésében és javításában szerzett több éves szakmai tapasztalatomat felhasználva egy olyan műhely létrehozása volt a cél, ahol a partnereim elképzelésének semmi nem szabhat határt. Az Európai színvonalú minőséghez, gyors és rugalmas munkavégzés párosul, melyet rugalmasan kezelt, egyedileg testre szabott árakkal igyekszem maximálisan versenyképessé tenni. Remélem referenciáim felkeltik érdeklődését és a jövőben partnereim soraiban üdvözölhetem.Remélem referenciáim felkeltik érdeklődését és a jövőben partnereim soraiban üdvözölhetem. Bármilyen kérése,kérdése van,hasznája információ kérő adatlapunkat!

CSS autótuning

CSS autótuning

Nem tudod, hogy mik rendelhetőek az autódhoz? Kérj ajánlatot e-mail-ben. Írd meg a kocsid márkáját és típusát, évjáratát ( gyártási év, s nem a forgalomba helyezés éve! ) felépítményét és a hengerűrtartalmát, illetve a kilowattértéket. Az alváz és motorszám első 6-8 karakterével is segítesz nekünk a keresésben. Minden adatot megtalálsz a forgalmidban.

Hirdetés
DCS-Tuning

DCS-Tuning

Fiat, Alfa Romeo, Lancia szerviz, tuning és alkatrész ellátás 15 éves szerviztapasztalattal, a legkedvezőbb árakkal, hatalmas raktárkészlettel, közvetlen Olaszországi beszerzéssel várjuk ügyfeleinket. Az olasz típusok mellett, Mitsubishi professzionális verseny és tuning alkatrészek raktárkészletből folyamatosan kaphatók:

Devil Tuning

Devil Tuning

A Devil Tuning sztori és még más is... Nem igazán szeretnék kertelni itt össze-vissza, hogy ha ellátogatsz hozzánk mi vagyunk a legilledelmesebbek, a legnagyobbak, bla-bla-bla... (kit érdekel???) Miért is jó neked a Devil?? Azért, mert 10 sikeres tuningtalálkozó van a hátam mögött és van egy jó pár bemutató autó, ami tőlem gördült ki. Ezzel arra szeretnék kilyukadni, hogy sok-sok emberrel beszélgettem már a tuninggal kapcsolatban, láttam és csináltam már rengeteg tuningautót, ilyet is és olyat is. Próbálom átadni őszintén neked a tapasztalatomat akár a termékekkel vagy a kivitelezéssel kapcsolatban.

EBC brakes

EBC brakes

Az EBC Brakes vállalatot egy Andy Freeman nevű Úriember alapította 1978 tavaszán Nagy-Britanniában, Northampton városában. Eleinte Mr Freeman mint importőr és forgalmazó kezdte meg üzleti tevékenységét és szerényen csak teherautókhoz szállított fékalkatrészeket. Aztán meglátta ebben az iparágban rejlő lehetőségeket, majd hamarosan saját fejlesztésű és gyártású termékek bevezetését kezdte meg a szigetországban. Nem kisebb célkitűzésekkel indult el az EBC, minthogy termékpalettája a legnagyobb legyen és minősége pedig a legjobb az egész világon! A következetesen megvalósított tervek eredményeképp, rövidesen 'FREEMAN GROUP' néven egy nemzetközi cégcsoporttá fejlődött a vállalkozás. Napjainkban az Egyesült Királyságban már két gyárban és az USA-ban pedig egy nagyon korszerű gyártóüzemben folyik a termelés. Jelenleg több mint négyszázan dolgoznak az üzemekben és az éves bevétel meghaladja a 100 millió eurót. Freeman Úr cégfilozófiája alapján, szinte a teljes gyártás kizárólag saját üzemeiben, saját alapanyagokból valósul meg és tudatosan nem dolgoztat Távol-keleti beszállítókkal, az EBC minőség megőrzése érdekében. Ez nem egy kitalált sikertörténet, hanem valóság, ami a több mint 30 éve tartó munka eredménye.

Főnix tuning

Főnix tuning

Cégünk 1999-ben alakult. Fő tevékenységi körünk jelenleg az autóalkatrész és tuning, belső és külső kiegészítők forgalmazása. Alkatrész kereskedelem minden általános típushoz. Jó minőségű Castrol ,Motul,stb olajok forgalmazása. Bármilyen más alkatrészt két órán belül kiszállítanak üzletünkbe. Napi hétszeri kiszállítással. A tuning területén, mint általában mindenki ,mi is katalógusokból dolgozunk

Ftt

Ftt

A Fanat-x Tuning Team egy olyan szakmailag magasan képzett, és hatalmas gyakorlattal rendelkező autómániás emberekből álló csapat, ahol az autóépítés, átalakítás, újjáélesztés minden csínját-bínját ismeri mindenki. Maga a csapat 2004-ben állt össze formailag, előtte csak egymás kocsijait finomítgattuk. Az alapítók között Kovács Dávid, Menyhárt Gábor és Kiszely Máté volt fellelhető. Jelenleg a csapatban ennél sokkal több állandó tag, és sok beugró segítség is van. Több infó a blog oldalon olvasható.

Full Tuning

Full Tuning

Cégünk a Full Tunning Bt. 2002 óta része a hazai üzleti életnek. Ez egy gyermekkori szerelem az autók iránt apai vonalon, a vonzalom aztán hivatássá vált. Az egyre újabb és korszerűbb járművek, az egyre igényesebb autótulajdonosok, az addigi szűkös és hiányos kínálattal szemben, mind újabb és egyedibb igényekkel jelentkeztek ennek megfelelően alakítottuk tevékenységünket, és rövid időn belül ma már hazánk útjain futó autók 95%-hoz forgalmazunk: optikai-,motor- és futómű tuning cikkeket, Lexus és Angel Eyes lámpákat, kipufogó dobokat, krómvégeket, chip tuningot stb. egyszóval mindent amit még autónkhoz szeretnénk. Célunk a jó minőséget elérhető áron biztosítani ügyfeleinknek és szerződéses partnereinek. Egy magasabb vásárlói igény kielégítésére fejlesztjük folyamatosan raktár készletünket és beszállítói hálózatunkat.

Gaál Motorsport

Gaál Motorsport

Engedjék meg hogy bevezetés képpen bemutassuk a cég múltját, hogy így tudjanak meg többet rólunk. Abban az időszakban, amikor hiány volt a Zsiguli vezérműtengelyből, felújításával, gyártásával enyhítettük a hazai hiánypiac éhségét. Először megalakult a Racing G.P. GMK, majd jogutóddal a Racing G.P. KKT, jelenlegi cégformánk a Racing G.P. KFT, a sportmúlt végett használjuk a Gaál Motorsport nevet is.

HD Racing

HD Racing

Cégünk 2005-ben alapult, kezdetben mindössze néhány termék forgalmazásával. Mára, termékeink szinte az összes hazai kereskedőnél megtalálhatók, valamint a Szlovák, Lengyel, Cseh, Horvát, Román, Osztrák valamint az Ukrán területeken is. Cégünk termékpalettája teljes mértékben saját gyártásban készül, figyelembe véve a piaci igényeket, aktualításokat. Termékeink megválasztásánál maximális figyelmet fordítunk a minőségre, a piaci igényekre, illetve természetesen az árakra is, ugyanakkor termékeink gyárátásánál inkább a minőséget választjuk, mintsem hogy a legolcsóbb legyen a piacon. Termékpalettánk az autófelszerelésekre, autóvillamossági termékekre, tuning kiegészítőkre, autóvilágítási felszerelésekre valamint 2011-től a premium kategóriás autóápolási termékekre is kiterjed. Munkatársaink maximálisan az Önök rendelkezésére állnak, forduljanak hozzánk bizalommal.

Tuti menü