Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autódiagnosztika képes leírás - Chiptuning.tlap.hu
részletek »

Autódiagnosztika - Chiptuning.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chiptuning.tlap.hu » Autódiagnosztika
Keresés
Találatok száma - 7 db
Haidinger autószervíz

Haidinger autószervíz

Haidinger István / 1995-től/ autóvillamossági szerelő mester, tevékenységemet egyéni vállalkozóként kezdtem. Az évek során növekvő igényeknek megfelelően 2005-ben autószerelési munkálatokkal bővült tevékenységi körünk. Törekszünk műhelyünk műszaki fejlesztésére gyári műszerekkel, így lépést tartva a technika igényeivel. Munkatársaim szakirányú végzetséggel ill. mestervizsgával rendelkeznek. Célunk lehetőségek szerint a lehető legszínvonalasabb szakszerű kiszolgálást nyújtani ügyfeleink részére.

Hibakódolvasó

Hibakódolvasó

Több féle autódiagnosztikai terméket és hibakódolvasót kínálunk autószerelő kollégáknak Összesen több mint 13 év autószerelő, autóelektronikai és gépészmérnöki pályafutásomnak köszönhetően nagy tapasztalatra tettem szert a számítógépes autódiagnosztika területén

Lincos - Hibakódolvasó

Lincos - Hibakódolvasó

Kiváló minőségű, strapabíró szerszámkészletek és hozzá való kiegészítők, a Lincos Kft. webáruházában. Alacsony árakon forgalmazzák termékeiket, akciósból is sokat találunk. Dugókulcs készleteik elengedhetetlenek az autószereléshez. A legkisebb kiszereléstől egészen a 171DB-os készletig találunk. A szerszámkészletek mellett különböző emelőket, töltőket, szerszámtartó szekrényeket és még rengeteg egyéb terméket is megtalálunk kínálatukban. Cégük Debrecenben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Opel autódiagnosztika

Opel autódiagnosztika

A találgatások a múlté! Ne tölts többé órákat vagy akár napokat a gépkocsi hibamegállapítására. Hiszen akár néhány perc alatt is megállapíthatod autódignosztikai programunk segítségvel. Azon autószerelőknek akiknek műhelyükben egyre gyakrabban jelent problémát, a mai elektronikával telipakolt gépkocsik hibamegállapítása és javítása.

Uh Technika

Uh Technika

Az UH technika 2002-ben alakult, mind a három fő profilja a korszerű gépkocsik 'intelligens' részével kapcsolatos: - személygépkocsik elektronikus és dízel rendszereinek oktatása - az ASNU injektor diagnosztikai berendezés forgalmazása, műszaki szaktanácsadás - autós műszaki szövegek fordítása német és angol nyelvről. Az alapító-tulajdonos hosszú évekig dolgozott a Robert Bosch GmbH magyaroszági képviseleténél, a márkának, illetve az azt jellemző minőségnek továbbra is elkötelezett híve. Ebből adódóan a cég nem márkaspecifikus, sokkal inkább rendszerszemléletű módon közelít meg minden, az autós területtel kapcsolatos kérdést.

Vida Autódiagnosztika

Vida Autódiagnosztika

Cégünk több éve foglalkozik az autók elektromos rendszereinek a rejtelmeivel, hibáinak kijavításával. Autóriasztó, centrálzár indításgátló és egyéb extrák beszerelésével, illetve autóelektronikai javításokkal kezdtük tevékenységünket évekkel ezelőtt. A technika fejlődése nélkülönözhetetlenné tette a diagnosztikát és a diagnosztikai műszerek használatát. Napjainkra igyekeztünk a lehető legjobb diagnosztikai műszerekkel felszerelni műhelyünket. 2006-ban Európai autók mellett megkezdtük az Ázsiai és Japán autók teljeskörü diagnosztizálását is.Emellett autóklíma rendszerek töltését is vállaljuk autómata klímatöltö berendezéssel. 2007 Júniustól,új szolgáltatásként megkezdtük az autók

Würth

Würth

A Würth Szereléstechnika Kft. a Wow! márkanév alatt kizárólag gépjárműdiagnosztikai termékeket forgalmaz. Hibakódkiolvasóink tartalmazhatnak technikai és diagnosztikai adatbázis szoftvereket, és kiépíthetők komplett rendszerré is. Termékpalettánkon megtalálhatóak a modul rendszerű hardver és szoftveregységek, kiegészítők, gyártó- és rendszer specifikus kábelszettek.

Tuti menü