Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Chiptuning beszerelés Budapest képes leírás - Chiptuning.tlap.hu
részletek »

Chiptuning beszerelés Budapest - Chiptuning.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chiptuning.tlap.hu » Chiptuning beszerelés Budapest
Keresés
Találatok száma - 10 db
Autokorbel

Autokorbel

2002 -ben indult a vállalkozás Zuglóban a Nagy Lajos király útján az osztrák Firma Karlheinz Korbel GMBH partnereként. 2006 -tól a Csömöri úti telephelyre költöztünk. 2007 -től saját görgős teljesítménymérőpaddal rendelkezünk. 2008 -ban megújítottuk honlapunkat. 2008 -ban kiállítottunk az Euroringen a Clubseat rendezvényén. 2008 -ban kiállítottunk a Hungaroringen az EVO neo gyorsulási versenyen. 2009 -ben és 2010 -ben kiállítottunk a Carstyling tuningshow-n. 2011 -től felújított külsővel és belsővel várjuk ügyfeleinket a Csömöri úti telephelyünkön. 2013 -tól megújult honlappal állunk ügyfeleink szolgálatára, elindítottuk Facebook oldalunkat.

Bacar tuning

Bacar tuning

A szolgáltatás, amit nyújtunk, leginkább az operációs szektorra vonatkozik. Tuningboxaink Olaszországból érkeznek, ahol társpartnerünk 1996 óta értékesíti az általa gyártott tuningboxokat, teljesítmény optimalizálókat fogyasztáscsökkentőket.

Chip-tuner

Chip-tuner

Chiptuning szolgáltatásunkat, az olasz CMD technologies eszközeivel végezzük, amely márkanév biztosítja a meg- bízhatóságot és a legkedvezőbb, legjobb hatás elérését. További részletekért kérjük kattintson a 'Chiptuningról' menüre, vagy hívja a fent megadott számok egyikét.

Chipcenter

Chipcenter

Chiptuning - Motoroptimalizálás A szó mely megosztja az autós társadalmat. Sokan rosszul értelmezik, vagy rossz tapasztalatuk van a chiptuning szó hallatán. A beavatkozás lényege egy dinamikus, rugalmas, erőtartalékkal rendelkező motor létrehozása, hogy autónk komfortos vezetési élményt biztosítson .

Chipmester

Chipmester

Szolgáltatásaink: Chiptuning (szgk,tgk,kamoinok,motorkerékpárok) Részecskeszűrő szoftveres kikapcsolása Végsebesség korlátozás feloldása Meghibásodott immo kiiktatása,javítása EGR szoftveres kikapcsolása (bizonyos típusoknál) Tuning fájlok cseréje mailban. Teljes körű szerviz szolgáltatás!

Doni-Motors

Doni-Motors

A Volkswagen-Audi-Seat-Skoda szinte összes modelljének teljesítményoptimalizálása (chiptuning) garanciával. A legtöbb autótípus tuningolása már diagnosztikai (OBD) csatlakozón keresztül történik, a motorvezérlő megbontása nélkül, de némely esetekben kénytelenek vagyunk forrasztáshoz nyúlni, és ez hátránnyal nem jár.

Kollár Chiptuning

Kollár Chiptuning

Az elektronikai tuning kétféleképpen készülhet: Softwaresen (Chiptuning), vagy plusz beépített dobozzal (Box-val). Az egyik tuningolási lehetőség a Chiptuning Az általunk Chippelt autók már több éve folyamatosan nyerik a gyorsulási versenyeken a Diesel kategóriát.

Megalarm Kft.

Megalarm Kft.

A Megalarm Kft.-t 1991-ben alapítottuk és 1994-ig kizárólag biztonságtechnikai eszközök forgalmazásával, telepítésével foglalkoztunk. Ekkortól az elektronikus és mechanikus motortuning és kiegészítők is bekerültek a forgalmazott termékek körébe. Célunk, hogy olyan színvonalú szolgáltatást végezzünk, hogy javítsuk a szakma megítélését és elfogadtassuk a piacon az értékarányos árképzést. Ennek érdekében gondosan megválogatjuk beszállítóinkat, és nem kizárólag a beszerzési ár alapján választjuk meg partnereinket.

MMC Chiptuning

MMC Chiptuning

A motor működését a computer (ECU) vezérli, a motortérben levő jeladóktól beérkező információk alapján. Az összes jeladó adata az ECU-hoz fut be, chiptuning során az autó computerében lévő vezérlőchipet programozzuk át a jobb hatásfok, az optimális működés és a fogyasztáscsökkentés érdekében.

Hirdetés
X-treme Tuning

X-treme Tuning

Nem mindenki tudja, ezért elkezdem az alapoktól. Voltak anno a jó kis karburátoros, rotoros szerkezetek (és még vannak is hála az égnek). Mit tudtunk vele kezdeni: fúvókacsere, előgyújtás tekergetés. Napjainkban felváltották ezeket az egyszerű, ám megbízható módszereket az elektronikus és ezáltal kevésbé megbízható szerkezetek (map szenzor, légtömegmérő, tp azaz gázpedál pozíció potméter, lambda-szonda, stb.) Ezekkel sincs semmi baj, csak annyi, hogy a gyártók rájöttek - fogyasztói társadalomban élünk, - és így már nem éri meg 100%-os alkatrészt gyártani (hiszen akkor hol a bevétel). Ezért tehát megpróbálnak egy kicsit gyengébb minőségű, - ámde a modern kori motor számára nélkülözhetetlen - alkatrészeket forgalomba hozni.

Tuti menü