Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Chiptuning beszerelés vidék képes leírás - Chiptuning.tlap.hu
részletek »

Chiptuning beszerelés vidék - Chiptuning.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chiptuning.tlap.hu » Chiptuning beszerelés vidék
Keresés
Találatok száma - 16 db
Abt Sportsline

Abt Sportsline

Függetlenül attól, hogy jön a motor technológia, karosszéria, sport felni, kipufogó rendszerek, felfüggesztése vagy fékek Mindig jobban vonzzák az új célokat - ez az állítás a meghajtó a pályán, valamint a fejlesztési intelligens tuning alkatrészek az útra. Ez a mi filozófiánk, minket, hogy nem merülnek fel az elmélet, de már évtizedek óta formálta a kemény iskola nemzetközi motorsport. És ezt az egyedülálló szakértelem és tapasztalat, valamint a szoros partneri kapcsolatot a technológiai vezetőkkel Audi és VW fog tartani minket a jövőben a mozgásban.

Aczél autós webáruház

Aczél autós webáruház

1990-töl foglalkozunk autófelszerelések, kiegészítők forgalmazásával. A Miskolc, Pesti u. 20 sz. alatti telephelyen utánfutók kölcsönzése, Stema típusú utánfutók forgalmazása, szervize, alkatrészek árusítása, vonóhorgok, tetőcsomagtartók szerelése, forgalmazása történik.

Autódiagnosztikai müszerek

Autódiagnosztikai müszerek

Csatlakozók Átalakítók Extrák SuperDiag OBD1 OBD2 EOB Diagnosztika műszerek Ford-Opel-BMW-VW-Audi-Skoda-Seat-Honda-T oyota-Nissan OBD Diag Kft. a Scanmaster ELM szoftver hivatalos magyarországi forgalmazója ! A szoftver magyar verzióját cégünk készítette !

Eco tuning

Eco tuning

Chiptuning vagy TuningBox ? Ez a kérdés gyakran felmerül azokban, akik az elektronikus teljesítmény növelésén gondolkoznak. Az oldalon való információkkal szeretnénk segítséget nyújtani a tájékozódáshoz.

Hadavill

Hadavill

A képzelet határa, a kezdet... Főbb foglalkozáskörünk: Futómű tuning Belső optikai tuning Külső kiegészitők Chip Tuning Kipufogó tuning Motor Tuning Sprint Booster Elektronikai és Egyéb Xenon szettek Xenon kiegészítők Radar-Lézer detektor Wayteq

Kamion-tuning

Kamion-tuning

Teherautók,kamionok és munkagépeknél a chiptuning lényege a megnövelt teljesítmény és a kisebb üzemanyag fogyasztás. Eco Chiptuning során megnöveljük a motor nyomaték rugalmasságát,így alacsonyabb fordulatszámon is erősebb lesz a motor,ezért magasabb fokozatba való váltáshoz nem kell annyira felpörgetni a motort,hanem alacsonyabb fordulatszámon történhet a váltás.Az alacsonyabb fordulatszámon való üzemeltetés pedig üzemanyag megtakarítást eredményez.Az emelkedőkön is hasznát vehetjük a plussz lóerőknek.A nagyobb nyomatéknak köszönhetően az emelkedőket is kevesebb váltogatással küzdhetjük le.

Magic tuning

Magic tuning

Amióta autót vezetünk lételemünk a sebesség. A gyártók törekednek arra a tervezésnél , hogy a motorok egyedi beszabályzás nélkül is jól működjenek. Mi ezeket a beállításokat chiptuninggal finomítjuk a gyárilag megengedett határértékeken belül. Ez a finombeállítás a fogyasztást kedvezően befolyásolja mivel a kisebb fordulatszámon is már jelentkezik a megnövekedett nyomaték és teljesítmény. Mindent egybevetve a chiptuning növeli az autó teljesítményét, nyomatékát és csökkenti annak fogyasztását, viszont ennek ellenére sem csökken a motor élettartama.

Martin car audio

Martin car audio

A Martin Car Technology 1994 ben alakult Martin Car Audio néven. Nagykereskedelem Kiskereskedelem Webshop Beszerelés. Az alábbi linkekre kattintva kérem, tekintse meg referenciáinkat. Referenciáink Traffipax Védelem, Chiptuning, Autómultimédia, Gps Nyomkövetés, Autóextra, Autóhifi, Xenon, Beszerelés

Metroman hungária

Metroman hungária

Kedves Vásárlóink ! Kérem vegyék figyelembe, hogy munkámból adódóan sokat vagyok úton, a telefont nem mindig veszem fel, és az Emaileket sem olvasom minden nap, de amint tudok, mindenkinek válaszolok. Sürgős esetben kérem hívják vagy írjanak a fenti ügyfélszolgálati elérhetőségekre.

Hirdetés
O.CT Tuning

O.CT Tuning

Világszerte használják az általunk is forgalmazott O.CT chiptuningot, amely semmilyen külső beavatkozást nem igényel, így diagnosztika esetén is észrevétlen marad. Bontás és forrasztás nélkül tudjuk a vezérlőegység eredeti programját felülírni, melyet az Ön autójának gyári adataihoz fejlesztünk ki.

Peter Software

Peter Software

Oldalon részletesen leírom néhány ehhez kapcsolódó szolgáltatásomat: egyedi motorok programozása, átépített egyedi motorok programozása, duál vezérlés. Ha nem biztos benne, hogy járműve alkalmas a motorvezérlő átprogramozására, az autótípusok oldalon tájékozódhat erről, illetve megtudhatja, hogy mennyi rejtett lóerőt tudnék előcsalogatni a motorból. A referenciák között néhány eddigi munkámat láthatja adatokkal együtt. Próbálok minél több eddigi munkát feltölteni ide, oldalam nemrég indult, türelmét kérem ez ügyben!

PTS autó

PTS autó

Célunk, hogy minőségi és biztonságos chiptuningot/átépítést nyújtsunk a kínálatunkban szereplő összes típusra. Legyen szó a legújabb személy, és teherautókról, vagy korábbi modellekről. A listánkban szereplő járműveket, egyedi luxusautókat, teherautók, traktorokat, kombájnokat tudjuk vállalni. Rendőrségi - állami és magán - biztonságtechnikai cégek üldöző és elfogóautóinak is hasznos kritikus helyzetekben a teljesítménytöbblet.

Rapidmotors

Rapidmotors

Az 1990-es évek közepén Olaszországban néhány kimagaslóan tehetséges fejlesztőmérnök terveinek megvalósítására alakult Dimsport s.r.l. Az azóta már világhírű cég,1997-ben megalkotta a RAPID névre keresztelt termékcsaládját. E találmány a világon elsőként tette lehetővé a beépített modulon keresztül történő dieselmotor teljesítménynövekedést, s az üzemanyag fogyasztás csökkenést egy végtelenül egyszerű elven keresztül. A működési elv a tervező asztalon 'elveszett' teljesítményt megtalálva, optimalizálva azt, fogyasztás csökkenést eredményez és hozzásegíti a motort a biztonságos, gyári értékeken belüli, lehető leghatékonyabb működéshez anélkül, hogy a gyártó által alkotott szoftverbe beavatkoznának. Ezen úttörőnek számító innovációban rejlő lehetőségeket ismerte fel 2003-ban a Rapid Motors Kft. akkori elődje, és kezdte meg a professzionális termékcsalád magyarországi forgalmazását, első ütemben a személygépkocsiknál. A cég - folyamatos fejlődése nyomán - mára Kelet- Közép Európa nagy részén kizárólagos forgalmazóként van jelen úgy a személygépkocsik, mint a mezőgazdasági gépek és szállítmányozási szektorban.

Rigotech Autósport

Rigotech Autósport

A Rigotech Autósport és Vezérléstechnika Bt.-t 2001 májusában alapítottuk Szekszárdon. Autóelektronikai extra felszerelések és ipari vezérléstechnikai berendezések fejlesztésével, gyártásával, valamint nagy értékű ipari- és munka gépek vezérlőegységeinek javításával foglalkozunk. A technikai bázis (jól felszerelt labor, szerviz, ügyfélváró) Szekszárdon van, de Budapesten is elérhetőek egyes szolgáltatásaink pl. a benzines és dízel motoroptimalizálás egyes típusokon. Ami a megrendelőnek egy megálmodott eszköz, megoldatlan elektronikai probléma, célszoftver vagy épp határidős munka közepén meghibásodott munkagép elektronikája, az nekünk kihívás, és megoldandó feladat. A 12 év szervizgyakorlatnak, folyamatos képzésnek, jó kapcsolatrendszerünknek és a kreatív, nyitott, rugalmas hozzáállásnak köszönhető, hogy Önnek is a kor technikai színvonalának megfelelő, minőségi szolgáltatást garantálunk. A chiptuning témájában létrehozott tudásbázisunkkal segítünk eligazodni a különféle technológiák bemutatásával, legyen szó benzines vagy dízel motor optimalizálásról, vagy verseny beállításokról.

Sáhó Werk

Sáhó Werk

Cégünk közel 20 éve foglalkozik a különböző alu és lemezfelnik javításával. Tevékenységünk fő és meghatározó profilja a fémipari megmunkálás és gyártás, történelmünk 1975 -re nyúlik vissza. Ebben az időben és jelenleg is családi vállalkozásként működünk Valljuk, hogy több évtizedes tapasztalatunk, a minden új iránti rajongás és tenni akarás, valamint elkötelezettségünk partnereink felé garanciát jelent munkánk minőségére. Műhelyeink a legmodernebb technológiára alkalmas berendezésekkel felszereltek, magas tudásszintű, képzett munkatársaink garantálják a biztonságkritikus gyártást és javítási műveleteket.

TDI Power

TDI Power

Cégünk 11 éve foglalkozik mérőműszerek , kilóméter órák , elektromos vezérlőegységek mechanikus és elektronikus hibáinak javításával. Célunk a legjobb minőségű alkatrészek és segédanyagok felhasználásával végzett magas műszaki színvonalon történő szolgáltatás ügyfeleink megelégedésére. Precíz munka , a lehetőségekhez mérten rövid határidővel, elfogadható árakon. Nyugat - Európa legfrissebb fejlesztésű eszközeivel és kiváló minőségű szoftvereivel dolgozunk. / CMD Technologies , Alientech , JBC , ELNEC , Byteshooter stb / Cégünk az elvégzett javításokra és szolgáltatásokra garanciát vállal. Kizárólag szolgáltatással foglalkozunk , árusítást ill értékesítési tevékenységet nem végzünk! Az ország bármely pontjára postai vagy futárpostai utánvétellel is vállalunk javításokat.

Tuti menü