Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Chiptuning linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Chiptuning képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: chiptuning.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 93 db
 Műszaki információk

Műszaki információk

Az oldalon szinte mindenféle autótípusnak rálelhetnek a chiptuning teljesítmény leírásaira. Tuningolási lehetőségek Az elektronikai tuning kétféleképpen készülhet: Softwaresen (Chiptuning), vagy plusz beépített dobozzal (Box-val).Az egyik tuningolási lehetőség a Chiptuning.

 Superchips, chiptuning könnyedén?

Superchips, chiptuning könnyedén?

A SuperChips egy nagy multra visszatekinto tuning cég Angliában, évek óta foglalkozik motorvezérlo egységek (ECU) újraprogramozásával. Végre lehetoségem nyílt kipróbálni, hogy mit tudnak. Árban manapság ez átlagosnak minosül. Persze ami jó, hogy a szervíz csatlakozón keresztül tudják feltölteni az új programot. De igazából mi is a chiptuning?

A chiptuningról

A chiptuningról

A motor működését a computer (ECU) vezérli, a motortérben levő jeladóktól beérkező információk alapján. Az összes jeladó adata az ECU-hoz fut be, chiptuning során az autó computerében lévő vezérlőchipet programozzuk át a jobb hatásfok, az optimális működés és a fogyasztáscsökkentés érdekében.

A takarékos utcai harcosok

A takarékos utcai harcosok

Ha valakiben felmerül a kérdés, hogy az ember miért tuningol egy 1.4-es autót, miért nem vette meg az 1.6-os változatot, akkor ez a rovat és ez az írás nem neki szól. A tuning az angol tune szóból származik, nyert teljes jogot itthon is és valahogy úgy fordíthatnánk le, hogy hangolás, módosítás. Tehát a meglévő, nem pont optimális készülék - esetünkben autó - megváltoztatása

Abt Sportsline

Abt Sportsline

Függetlenül attól, hogy jön a motor technológia, karosszéria, sport felni, kipufogó rendszerek, felfüggesztése vagy fékek Mindig jobban vonzzák az új célokat - ez az állítás a meghajtó a pályán, valamint a fejlesztési intelligens tuning alkatrészek az útra. Ez a mi filozófiánk, minket, hogy nem merülnek fel az elmélet, de már évtizedek óta formálta a kemény iskola nemzetközi motorsport. És ezt az egyedülálló szakértelem és tapasztalat, valamint a szoros partneri kapcsolatot a technológiai vezetőkkel Audi és VW fog tartani minket a jövőben a mozgásban.

Aczél autós webáruház

Aczél autós webáruház

1990-töl foglalkozunk autófelszerelések, kiegészítők forgalmazásával. A Miskolc, Pesti u. 20 sz. alatti telephelyen utánfutók kölcsönzése, Stema típusú utánfutók forgalmazása, szervize, alkatrészek árusítása, vonóhorgok, tetőcsomagtartók szerelése, forgalmazása történik.

Atc Tuning

Atc Tuning

Tipusfüggetlen chiptuning több, mint 15 éves tapasztalattal, egyéni igények szerint, dokumentált teljesítményméréssel gyári és módosított állapotban. Motor-optimalizáló programunk megnyitja az utat az Ön számára is, hogy saját igényei szerint működő program irányítsa autója számítógépét, motorvezérlő rendszerét. Lehetővé tesszük, hogy autója eltérhessen az autógyárak tömegtermelésében kialakított középértékektől, és így javuló hatékonyság mellett nagyobb teljesítményt és forgatónyomatékot legyen képes leadni a motor, megjavítva a gépkocsi menetdinamikáját.

Auto Computer

Auto Computer

Vállalkozásunk 1995-től kezdődő nagy szakmai és gyakorlati tapasztalatokon nyugvó cég folytatásaként működik folyamatosan. A gépjármű technikában ma szinte egyetlen olyan működési funkció sincs, melyet ne összetett elektronikus vezérlő, szabályzó rendszerekkel irányítanának. E dinamikusan fejlődő terület mind inkább a környezetvédelem, az energia takarékosság, a teljesítmény, a komfort és megbízhatóság növelésének meghatározó eszközévé válik. Ennek ellenére, Murphy szerint 'ami elromolhat az el is romlik!' Ezért vállaljuk, hogy 'ami javítható azt megjavítjuk' . Minden esetben optimális megoldást keresünk az adott hiba elhárítására. Az elvégzett munkára garanciát vállalunk. Az eddigi gyakorlatot folytatva a postai úton feladott egységek tesztelését, javítását is vállaljuk.

Autó Eco Tuning Kft.

Autó Eco Tuning Kft.

Teljesítménymérő fékpadunkon lehetőség van két- (2WD) és kapcsolható négykerék (4WD) hajtású személy és kisteherautók teljesítmény mérésére 3.5t-ig, a méret nem számít :-) . A teljesítmény mérése történhet chiptuningtól függetlenül is.

Hirdetés
Auto Tuning Shop

Auto Tuning Shop

Online internet áruházunkban autó tuning , autó kiegészítő és design termékeket rendelhetnek tőlünk. Továbbá megtalálhatóak a termékek között különböző autó felszerelések és autó extra termékek is.

Autóalkatrész Szeged

Autóalkatrész Szeged

A Jenei Autósbolt 1989 óta foglalkozik autóalkatrész kereskedelemmel. Mindenféle típusú személygépkocsihoz, kisteherautóhoz talál a vásárló elektromos-, fék-, motorikus- és futómű alkatrészeket, karosszéria elemeket, hűtőrendszer tartozékokat, kipufogókat valamint felszerelési cikkeket. Gyári és utángyártott alkatrészek széles választéka szerepel az üzletek kínálatában.Többféle gyártó termékei közül választhat az érdeklődő, a kedvező árfekvésű és a legkiválóbb minőségű alkatrészeket is megtalálja egy helyen. A Jenei Autósboltokban minden felmerülő kérdésre, problémára megpróbálunk megoldást találni, egyedi igényekkel is bátran fordulhat hozzánk. A beszállítókkal kiépített jó kapcsolat eredményeként szinte bármit, rövid határidőn belül, be tudunk szerezni.Szeretettel várjuk! Lada, Wartburg, Trabant, Skoda, Zastava és minden nyugati típusú autó alkatrészei raktárról, illetve egy napos beszerzéssel.

Autódiagnosztikai müszerek

Autódiagnosztikai müszerek

Csatlakozók Átalakítók Extrák SuperDiag OBD1 OBD2 EOB Diagnosztika műszerek Ford-Opel-BMW-VW-Audi-Skoda-Seat-Honda-T oyota-Nissan OBD Diag Kft. a Scanmaster ELM szoftver hivatalos magyarországi forgalmazója ! A szoftver magyar verzióját cégünk készítette !

Autokorbel

Autokorbel

2002 -ben indult a vállalkozás Zuglóban a Nagy Lajos király útján az osztrák Firma Karlheinz Korbel GMBH partnereként. 2006 -tól a Csömöri úti telephelyre költöztünk. 2007 -től saját görgős teljesítménymérőpaddal rendelkezünk. 2008 -ban megújítottuk honlapunkat. 2008 -ban kiállítottunk az Euroringen a Clubseat rendezvényén. 2008 -ban kiállítottunk a Hungaroringen az EVO neo gyorsulási versenyen. 2009 -ben és 2010 -ben kiállítottunk a Carstyling tuningshow-n. 2011 -től felújított külsővel és belsővel várjuk ügyfeleinket a Csömöri úti telephelyünkön. 2013 -tól megújult honlappal állunk ügyfeleink szolgálatára, elindítottuk Facebook oldalunkat.

Autómotor tuning

Autómotor tuning

Cégünk vállalja négyütemű motorok - főtengely - lendkerék - kuplungszerkezet kiegyensúlyozását rövid határidővel. Az Euró árfolyam folyamatos változása miatt kérjük minden esetben kérjen aktuális árajánlatot!

Bacar tuning

Bacar tuning

A szolgáltatás, amit nyújtunk, leginkább az operációs szektorra vonatkozik. Tuningboxaink Olaszországból érkeznek, ahol társpartnerünk 1996 óta értékesíti az általa gyártott tuningboxokat, teljesítmény optimalizálókat fogyasztáscsökkentőket.

Bartos Motorsport

Bartos Motorsport

A Bartos Autócentrum Bt.-t Bartos János (Janika), a cég ügyvezetője alapította 1996-ban. Az első években különféle keleti és nyugati autók általános szervizelése alkotta a cég fő profilját. Ahogyan Janika - főleg saját autói révén - egyre nagyobb tapasztalatra tett szert a nagy teljesítményű, elsősorban turbó feltöltött benzin üzemű és diesel autók javításában és teljesítmény növelésében alakult ki a cég mai arculata. Napjainkban már közel tíz év tapasztalatával rendelkezik a legkülönbözőbb típusok akár feltöltött akár atmoszferikus motorok tuningolásában és javításában, mind az utcai mind a versenyautók terén. Az autók tuningolásában a magas szintű szakmai tudást igénylő feladatok állnak közel Janikához, elsősorban a motor teljesítmény növelés, a futómű, a fékrendszer, a vezérlő elektronika és az erőátviteli rendszer módosítása - egészen verseny technika kiépítéséig - szerepel a szolgáltatások között. Az optikai tuning csak másodlagos terület tevékenységeink között. Természetesen a tuningolás és az egyedi autóépítés mellett megmaradtak a hagyományos szerviz szolgáltatások is.

Bejomotor

Bejomotor

Azt remélem hogy azok akik rákattintottak erre a menüpontra valami hasonlót várnak, és nem untatok senkit a mesémmel.Mert úgy érzem el kell mondanom miként kerültem közel a motorokhoz,hogyan csapott meg a benzin gőze. Nem tudok felmutatni olyan ősöket, kik már előttem is ilyen tevékenységet végeztek. De emlékszem kőműves kisiparos édesapámra ahogy szerelte motorját, miközben én /talán hat éves lehettem/ mellette állva lestem mit csinál. Nem múlhatott el olajcsere vagy porlasztó tisztítás nélkülem. Tíz éves koromban feltették a nagy kérdést, mi leszel ha nagy leszel, és én egyből rávágtam, motorszerelő. Na de olyan szakma nincs, mondták, nem baj én akkor is az leszek, válaszoltam. Ezek után ma itt tartok és hiába próbáltak lebeszélni, ez lett az életem, ez lett számomra megírva. Vallom csak az végezhet jó és becsületes munkát, aki szívből csinálja, kényszerből nem megy. Többször meg kérdezték már, miért nem bővítek, veszek fel több embert hogy csökkentsem a ráfordított időt. Nem, van egy határ amit még személyesen átláthatok így is becsúszhat probléma, mivel emberek vagyunk. Van aki jót nevet és legyint, ugyan de többet profitálhatnál. Persze nem mindegy, de az sem hogy milyen áron.

Tuti menü