Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Motor tuning képes leírás - Chiptuning.tlap.hu
részletek »

Motor tuning - Chiptuning.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chiptuning.tlap.hu » Motor tuning
Keresés
Találatok száma - 7 db
Autómotor tuning

Autómotor tuning

Cégünk vállalja négyütemű motorok - főtengely - lendkerék - kuplungszerkezet kiegyensúlyozását rövid határidővel. Az Euró árfolyam folyamatos változása miatt kérjük minden esetben kérjen aktuális árajánlatot!

Civic Shop

Civic Shop

Weboldalunkon lehetőség van a termékek megvásárlására. Ehhez regisztrációra van szükség, amelynek keretében a megrendeléshez és a szállításhoz szükséges adatokat kell megadni. A regisztrációt követően a megadott felhasználónév/jelszó megadásával lehet bejelentkezni. A vásárlás a termékek kosárba helyezésével, azt követően pedig a megrendelés elküldésével történik. A megrendelés beérkezését követő munkanapon munkatársaink email-ben tájékoztatják a megrendelőt, hogy a kért termék rendelkezésre áll-e a raktárban. Amennyiben a megrendelés azonnal teljesíthető, a kért terméke(ke)t cégünk a Magyar Postával 2 munkanapon belül kiszállíttatja a regisztrációkor megadott címre. Raktáron nem lévő árucikkek esetén a visszaigazoló email-ben minden megrendelőt tájékoztatunk a várható várakozási időről.

Dinamit

Dinamit

Kipufogódob gyártás személy- és kistehergépkocsikhoz, motorkerékpárokhoz ezek, és egyéb termékek forgalmazása, szervizelése. Műhelyünkben saját készítésű hagyományos hangtompító és sportkipufogódobok, rendszerek, sportleömlők közül választhatnak ügyfeleink. Valamint a rendszer lezárásaként szintén saját készítésű; rozsdamentes kipufogódíszvégeket többféle átmérőben, és fazonban is kínálunk.

Ladaszerviz

Ladaszerviz

Vállaljuk Lada típusú gépjárművek teljes körű szervizelését. Karosszéria lakatolás, motor és futómű szervizelés, vizsgáztatás, autóvillamosság. Gyári- igény esetén után gyártott alkatrészek, megbízható minőség, gyors pontos határidő! A cégünk által beépített egyes alkatrészekre garanciát vállalunk! Minden kedves Ügyfelünknek, a cégünk további szolgáltatásaiból kedvezményt biztosítunk. Műanyagjavítás, Gumiszerelés és centírózás ! A kedvezmény mértékéről érdeklődjön szervizünkben!

Szuromituning

Szuromituning

1988 óta alakítok át és készítek fel verseny célra motorokat. A kezdeti években Ladák tuningolásával foglalkoztam, melyekkel a jó helyezésen kívül 1993-ban megnyerték a Gr N-es bajnokságot. Majd a rá következő évben a Gr A-ban második helyezést sikerült elérniük. 1994-től, több mint 14 éve módosítok és gyártok sport-versenyvezérműtengelyt. Az elért jó eredmények kéztettek arra, hogy a műhelyt mindig fejlesszem és így sok év alatt sikerült több gépet beszereznem: 7 profi géppel rendelkezem. Ezek célgépek és kifejezetten motortuninghoz használatosak, egyik legfontosabb darabja az a számítógép-vezérlésű motorteljesítménymérő próbapad, amivel a versenymotorok behangolását végzem.

VolkswagenTuning

VolkswagenTuning

Műhelyünk a '70-es évek közepe óta foglalkozik a VW család szervizelésével. Az elsők között voltam a VW Bogár Klub megalakítói közül. Autós és motor körökben - szerénytelenség nélkül mondhatom - nem ismeretlen a Hoffer név. Folyamatosan kapcsolódunk az extrém autós-motoros találkozók szervezéséhez, lebonyolításához. Sok éves tapasztalat áll mögöttünk a VW típuscsalád javítását illetően, nyitottak vagyunk minden egyedi elképzelés megvalósítására. Egyik fő profilunk a TUNING, így vállaljuk a VW motor, illetve futómű átalakítását, a karosszéria átépítését, utcai sportmotorok építését, fékpadon való teljesítménymérését. Minőségi német alkatrészekkel garantáljuk a hosszú élettartamot.

Zsaneer

Zsaneer

Az én legvadabb álmaimat 25 éve kétlem, hogy meg lehetett volna valósítani, de jelen technikai és technológia háttér, páratlan lehetőségeket biztosít az autó építőknek. Mind ezt 25 év szellemében mondom el nektek, hiszen a hét minden napján különféle műszaki újításokkal rukkolunk elő, ezt pedig szenvedély és elkötelezettség nélkül, nem tudnánk megvalósítani. Bármely autó építő legyen a világban, a sikerhez egy dinamikus és kellően felkészült csapat szükséges. Rendkívül büszkék vagyunk a mi pozíciónkra, hogy a Zsaneer Custom Cars védjeggyel ellátott autóink a maga nemében egyedülállóak, végcélunk pedig nagyon egyszerű. 'ügyfél arcát látni aki kilépve műhelyünkből legszívesebben kiabálna örömében: IGEN,Megcsinálták! Megcsináltuk!' Nincs szebb és öröm telibb érzés, annál mikor az ügyfél elégedetten távozik.

Tuti menü