Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teljesítmény adatok képes leírás - Chiptuning.tlap.hu
részletek »

Teljesítmény adatok - Chiptuning.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chiptuning.tlap.hu » Teljesítmény adatok
Keresés
Találatok száma - 5 db
 Műszaki információk

Műszaki információk

Az oldalon szinte mindenféle autótípusnak rálelhetnek a chiptuning teljesítmény leírásaira. Tuningolási lehetőségek Az elektronikai tuning kétféleképpen készülhet: Softwaresen (Chiptuning), vagy plusz beépített dobozzal (Box-val).Az egyik tuningolási lehetőség a Chiptuning.

Autó Eco Tuning Kft.

Autó Eco Tuning Kft.

Teljesítménymérő fékpadunkon lehetőség van két- (2WD) és kapcsolható négykerék (4WD) hajtású személy és kisteherautók teljesítmény mérésére 3.5t-ig, a méret nem számít :-) . A teljesítmény mérése történhet chiptuningtól függetlenül is.

Nissan chiptuning teljesítmény és nyomaték adatok

Nissan chiptuning teljesítmény és nyomaték adatok

Nissan HQ chiptuning beállításaink közül, három teljesítmény- és árlépcsőben választhatsz. Ez autódon, egyedi szofteveres módosítást jelent, garanciával. Nissan tuningbox helyett, minőségi HQ optimalizálást, sportos- vagy verseny beállítást az autód tényleges adottságahoz, kéréseid alapján.

Rigotech, típusválasztó

Rigotech, típusválasztó

A japán autók HQ tuningján és optimalizálásán túl az ország legszélesebb típusválasztékával rendelkezünk autók, motorok és a többi jármű tekintetében is, beleértve Amíg a táblázatok elkészülnek egy kis segítség az érdeklődőnek: Mivel a hazai piacon a legszélesebb választékkal rendelkezünk ezért ha már bárhol máshol megtalálta autójának adatait, azt egész biztos mi is meg tudjuk csinálni.

Típusválasztás

Típusválasztás

Aki nem elégedett autója teljesítményével - ahelyett hogy új modellben gondolkozna - tuningoltassa fel négykerekűjét! Chiptuninggal motortól függően 10-40 %-os teljesítménynövelés érhető el. Chiptuning során az autó computerében lévő vezérlőchipet programozzák át, a jobb hatásfok és az optimális működés érdekében. Ez biztonsággal végeztethető el az immár több mint egy évtizede ezzel foglalkozó MMC Autochip -nél, melynek honlapján a Típusválasztás menüpontban található táblázatokban megnézhető, hogy mekkorára növelhető biztonságosan az autó teljesítménye úgy, hogy annak semmilyen káros hatása nincs a motorra és a turbóra hosszú távon sem, a megfelelő vezetési stílus mellett.

Tuti menü